Sport pentru tine, sport pentru fiecare
 
   Acasă la TuSport      Despre TuSport      Filozofia TuSport

Filozofia TuSport – La ce ne gândim?

            Filozofia TuSport – constă în identificarea și organizarea de activități fizice și sportive, care să te facă pe TINE să te bucuri, să fi vesel, să te relaxezi, să te odihnești activ, alături de noi, pe pârtiile de schi, în pădure, pe munte sau pe terenul de sport – pentru ca mâine să fi mai bun, mai prietenos, mai îndemânatic, mai eficient în activitățile tale zilnice.

            Filozofia TuSport are la bază cuvântul PERFORMANȚĂ, dar nu sportivă, ci UMANĂ mergând pe ideea că performanța sportivă este doar un aspect al întregului uman. Performanța umană este rezultatul competiției, a luptei perseverente cu noi înșine, în încercarea de a ne depășii limitele și a descoperii progresul, succesul.

            Filozofia TuSport are ca substrat conceptul de sănătate precum și preocuparea de a dobândi, îmbunătății sau păstra starea de sănătate a organismului în tripla sa accepție biologică, psihologică și socială.
 

Obiective – Ce urmărim?

            Atragerea copiilor, tinerilor, adulților și vârstnicilor spre practicarea activităților fizice și sportive în aer liber, într-un climat de bună dispoziție, folosind metode pedagogice moderne.

 

Grup țintă – Cui ne adresăm?

            Activitățile propuse de TuSport, presupun o gradare a informației și o prezentare în forme accesibile, adaptate particularităților de vârstă ale persoanelor cu care ne desfășurăm activitatea. Acest fapt ne oferă posibilitatea de lucra cu persoane de orice vârstă, nivel de pregătire sau de educație.Copyright © 2013 C.S.TuSport
 
Parteneri