Unde, când, cu cine?

Cavnic

Copii

Părinți

  • 24 lecții în perioada decembrie – martie
  •  Lecțiile se desfășoară pe pârtiile Icoana Cavnic
  • Lecțiile se desfășoară sâmbătă și duminică, începând cu 4-5 decembrie.
  • Pentru copii – lecțiile se organizează pentru nivelul de: începător, intermediar, avansat

Se organizează cicluri de lecții, pe diferite nivele de performanță, în zilele de sâmbătă și duminică.

Șuior

Copii

  • 10 lecții
  • Lecțiile se desfășoară în zilele de marți și joi
  • Lecțiile se desfășoară pentru copii avansați și intermediar (minim 10 copii/grupă)

Cum lucrăm?

Modul în care se lucrează în cadrul grupelor TuSport are la bază o concepție de pregătire proprie elaborată după participarea la congresele INTERSKI  de la St. Anton 2011 și Pamporovo 2019, preluând elemente de conținut de la principalele școli de schi din lume: PSIA (Professional Ski Instructor of America), CSAI (Canadian Ski Instructors Allianace), BASI (British Association of Snowsport Instructors), Swiss Snowsports, DSV (Deutscher Skiverband) DSLV (Deutscher Skilehrerverband) etc. Astfel am elaborat următoarele clase, cu conținut și durată diferite, adaptate particularităților de vârstă și a nivelului de pregătire.

Începători

Intermediari

Avansați

Evenimente

World Snow Day este unul dintre evenimentele organizat, sprijinit de a Federației Internaționale de Schi, prin programul ”Bring children to the snow”. World Snow Day este cel mai mare eveniment de o zi, destinat sporturilor de iarnă.

Echipa TuSport organizează acest eveniment încă de la prima ediției din 2012. Acest efort a apreciat anul acesta, când evenimentul organizat de noi, ”TuSport Snow Day” s-a clasat pe locul 7 într-un clasament cu peste 40 de evenimente pe plan mondial
(vezi clasamentul pe acest link)
 În sezonul care urmează evenimentul va avea loc în data de 16 ianuarie 2022, și va fi organizat atât pentru copii cât și pentru părinții TuSport

Festivalul ”Primul viraj”

Festivalul ”Primul viraj” este evenimentul de două zile, organizat în  ultimul weekend al cursului și se adresează, de asemenea copiilor și părinților TuSport.

Astfel, sâmbătă 2 martie 2022 va avea loc ”Cupa TuSport”, care va fi organizată pe 8 categorii de vârstă pentru copii, iar ca element inedit, prin participarea unui părinte se va premia și categoria ”pe familii”.

Duminică 3 martie 2022 va avea loc ”Carnavalul TuSport”, la care anii trecuți au participat în jur de 140 de persoane (copii și părinți).

În ambele zile de eveniment toți copiii vor primii premi.